Formules

De beste vorm voor uw evenement

De inhoud van elke theater voorstelling is 100% geïmproviseerd. Over de formule buigen wij ons met TIM Theater echter vooraf en met veel zorg!
Nood aan een bedrijfstheater als inleiding, als rode draad of als wrap-up? Een op zich staand programma? Gaat het over een bepaald onderwerp of wordt er iemand in de bloemetjes gezet? Wordt het thematisch improvisatietheater best over het gehele programma gespreid of is er vooral nood aan een bijzondere afsluiter? Zoek je bij ons een avondvullende activiteit? Wij bekijken samen met jou wat het best aansluit op thema, vorm en doel van de activiteit. Bekijk hieronder onze bedrijfstheater formules.

Eens we in zee gaan

We overlopen telefonisch en via mail alvast bepaalde praktische zaken en maken een afspraak voor een voorbereidende inhoudelijke briefing.

De inhoudelijke briefing duurt ongeveer anderhalf uur en vindt online plaats, of bij jullie of op de locatie van de activiteit als beter is.

We werken vervolgens een optimaal TIM Theater concept uit en koppelen dit terug. Je krijgt ook een overzicht van alle praktische en technische zaken. Indien nodig vindt nog een volgende bijeenkomst plaats voorafgaand aan het evenement.

Kies de formule die het best bij jou past

10153751_10151993452116526_7300772291385518718_n
TIM
Een specifieke thematische improvisatievoorstelling.
WhatsApp-Image-2023-10-10-at-17.38.59-2
TIM Wrap-Up
Een plenaire terugkoppeling aan het einde van een evenement.
IMG_0640
TIM Intermezzo
TIM als rode draad doorheen een programma, korte tussendoorscènes.
Thematisch improvisatietheater als luchtige reflectie over de aanwezige groep: wie zijn we, waar blikken we op terug, waar gaan we naartoe?
TIM Instant
Een korte blik in de spiegel van de groep waar we voor spelen.
ThematischImprovisatietheaterXL_V012
TIM XL
Een theatrale louterende blik in de spiegel met veel ruimte voor reflectie
HHH5
TIM In Training
Theaterwerkvormen en rollenspel integreren in training voor een hoger leerrendement