Improvisatietheater als intermezzo op studiedagen en andere bijeenkomsten. Hier voor de nieuwe missie en visie van de provincie Limburg.

Formules

De beste keuze

De inhoud van onze scènes is 100% geïmproviseerd. Over de formule buigen wij ons met TIM Theater echter vooraf en met veel zorg!
Gaat het over een bepaald onderwerp of wordt er iemand in de bloemetjes gezet? Wordt het thematisch improvisatietheater best over het gehele programma gespreid of is er vooral nood aan een bijzondere afsluiter? Zoek je bij ons een avondvullende activiteit? Wij bekijken samen met jou wat het best aansluit op thema, vorm en doel van de activiteit.

Eens we in zee gaan

We overlopen telefonisch en via mail alvast bepaalde praktisch zaken en maken een afspraak voor een voorbereidende inhoudelijke briefing.

De inhoudelijke briefing duurt ongeveer anderhalf uur en vindt plaats bij jullie of als het kan op locatie van de activiteit.

Wij werken een concept uit voor het specifieke opzet van de improvisatietheaterformule en koppelen dit terug via mail of telefoon.

We zetten ook alle praktische en technische zaken op papier. Indien nodig vindt nog een volgende bijeenkomst plaats voorafgaand aan het evenement.

Deel de passie

Onze formules

TIM XL

Een theatrale halte als
louterende coro-na-zorg

TIM Instant

Een korte blik in de spiegel van de groep waar we voor spelen.

TIM Wrap-Up

Een plenaire terugkoppeling aan het einde van een evenement.

TIM Intermezzo

TIM als rode draad doorheen een programma, korte tussendoorscènes.

TIM

Een specifieke thematische improvisatievoorstelling.

TIM In Training

Theaterwerkvormen en rollenspel integreren in training voor een hoger leerrendement