Marc Breban en Nathalie Van Renterghem tijdens een presentatie over leiderschap aan de KULeuven

Wie zijn we

TIM Theater is de organisatie van Marc Breban en Nathalie Van Renterghem. Ze zijn in het leven en op scène al 30 jaar partners. Ze zijn allebei ook mede-oprichters van Inspinazie. Inspinazie is door de jaren heen geëvolueerd naar een gedeelde merknaam en netwerk waar TIM deel van uitmaakt: Improvisatietheaterhuis Inspinazie.
Thematisch Improvisatietheater maakt al sinds de beginjaren deel uit van de activiteiten van Inspinazie, eerst onder de naam Inspinazie All Round, vervolgens Inspinazie Nue, en sinds 2018 als TIM Theater.

TIM Theater werkt met een vaste groep freelancers, allen geworteld in Inspinazie, die al lang en veel met elkaar spelen. Hierdoor staat telkens een geolied team op scène!
Elke Janssen, Eva Van Eynde, Alain Rinckhout, Ingrid Crollet, Frank de Block, Leen De Koker, Suzanne Kempeneers, Bill Barberis, Ann Claes, Daisy Vaerewyck en Kevin Van Staeyen. Philip Masure vervoegt ons sinds corona ons naar het scherm bracht met zijn digitale film-en streamwerk. Ingrid Deprez zorgt voor hosting bij TIM XL en is een van de sprekers voor Opgefokt, opgefikt. Ingrid en Nathalie verzorgen ook een andere kamer in Huis Inspinazie: Living Impro
Voor tweetalige opdrachten Nl/Fr doen we beroep op vaste partners.Deel de passie