3x TIM THEATER op 23/3

Op 23 maart palmen we een hele dag ons geliefde Leuvense Wagehuys* in. Heel bijzonder voor ons want dat is wonderbaarlijk genoeg al van vlak voor de pandemie geleden.
Het is dus een understatement om te zeggen dat we ernaar uitkijken! Ook omdat we tijdens deze demodag van TIM Theater niet minder dan 7 verschillende TIM’s of Thematische voorstellingen de revue gaan laten passeren. Twee spelen we integraal, van enkele andere brengen we een medley. De traditie die we gestart zijn op onze vorige demodag zetten we verder: enkele spelers brengen een TIM Talk: een korte lezing die aansluit op de voorstelling. Inschrijven is wel nodig en dat kan hier
. Je kan naar 1, 2 of naar alle voorstellingen komen. Op deze demodag zijn alle voorstellingen gratis.
*Wagehuys 30CC, Brusselsestraat 63, 3000 Leuven


menselijke gezicht in zwermformatie

10u00 – 12u00 ZWERM
Zwerm is onze voorstelling waarin we onszelf als improvisatietheatergezelschap op de voorgrond zetten. Wat kunnen andere teams en organisaties leren van een improvisatieteam? Hoe werkt samenwerking en leiderschap tijdens een voorstelling en hoe vertaal je dat naar een andere werkvloer?
Voorafgegaan door een TIM Talk van Nathalie Van Renterghem over improvisatietraining.


14u30 – 16u30 OPGEFOKT, OPGEFIKT

Opgefokt opgefikt brengt het verhaal van Lies, die als personage volledig wordt samengesteld op basis van ervaringen uit het publiek. In deze voorstelling worden verhalen achter stress en burnout verkend, alsook hoe ermee om te gaan, en naar te kijken als mens / organisatie / maatschappij.
Voorafgegaan door een TIM Talk door Ingrid Deprez over fysieke en psychologische aspecten van stress.


vrouw met dementie ziet haar overleden man scherp en de verzorgende wazig. Aan haar benen een kat.

20u00 – 22u30 – ZORG MEDLEY

’s Avonds brengen we een medley van onze voorstellingen voor de zorgsector. Over de rol van de dood in het leven, over presentie en warme zorg, over dementie en de verschillende benaderingen in de verschillende stadia, over het belang van zorg voor stages en stagiars in ziekenhuizen en woonzorgcentra.
Voorafgegaan door een TIM Talk van Daisy Varewyck over de diepe waarde van improvisatie in de (muziek)therapeutische relatie.

Deel de passie